Даниел Сереидо бързо бе последван от още един директор в структурата на Ботев. Само часове, след като бе огласена оставката на испанеца, стана ясно и че техническият шеф Денис Колев напуска „канарчетата“. Той също е бил взел това решение преди седмици, но е предпочел да изчака дербито с Локомотив, за да не се наслагва допълнително напрежение.

Дeнис Колев бе в основата на идеята Ботев да има втори отбор, в който да се обиграват юношите на клуба. Колев дойде при „жълто-черните“ от руския Локомотив Москва. Руснакът е завършил престижен университет в Барселона и е бил мениджър развитие на InStat Scout. Той работеше и в щаба на треньора Азрудин Валентич като анализатор, но очевидно също не е съгласен с начина на работа на босненеца, който все повече се доверява на играчите, с които е работил и в датския Фремад Амагер, вместо да интегрира талантите от школата.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.