Ботев Пловдив честити рождения ден на председателя на съвета на директорите на клуба Георги Самуилов. Преди дни той излезе с официално обръщение към феновете на "канарчетата", обявявайки, че се оттегля от поста си на председател на Борда на директорите на клуба. 

Самуилов споменава, че решението му е подтикнато от нуждата да посвети повече време на бизнес начинанията си, след като пандемията от коронавирус ще нанесе сериозни икономически щети в световен план. Все пак благодетелят подчертава, че ще продължава и занапред да помага на клуба.

"Ръководството на ПФК Ботев Пловдив, всички футболисти и треньори от представителния тим и ДЮШ, както и служителите на клуба,  поздравяват председателя на съвета на директорите – г-н Георги Самуилов за рождения му ден.

Пожелаваме му крепко здраве и нестихващ ентусиазъм във всички професионални и лични начинания. В управленските си решения Георги Самуилов винаги се е ръководил от просперитета и бъдещето на жълто-черните.

Вярваме, че заедно ще успеем да издигнем Ботев Пловдив до висините, които клубът заслужава", написаха от клуба.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.