Изпълнителният директор на Ботев Пловдив - Даниел Серехидо, е категоричен, че системата ВАР трябва да бъде въведена навсякъде, а не само за плейофите в първата шестица на efbet Лига. 

"Играем в едно и също първенство, но с различни правила в зависимост от отборите? Не може да има такава разлика в едно и също първенство. Вероятно е много по-важно за някои от отборите на по-ниските позиции, отколкото за най-добрите, да разполагат с този инструмент", заяви испанецът пред "Трафикнюз". 

"Не мога да обвинявам съдиите, че нямат подходящата подготовка. Всички правят грешки. Това, което виждам, е, че никой не представя на съдиите правилните инструменти за подобряване на представянето им. Трябва да се разработи стратегия за съдиите, за школите." 

"Гледал съм много футбол през годините, никога не съм виждал такова накъсване на играта, както е тук. Отчайващо е за играчите и феновете да гледат такива срещи. Това не е само мое виждане и резултатите го показват. България не се е класирала на Световно първенство от 1998г. и няма международни съдии", допълни Серехидо.