Датският Фремад пожела късмет на бившите си трима играчи Кевин Янсон, Реда Рабей и Марио Младеновски, които заминаха в посока Ботев Пловдив след идването на новия собственик Антон Зингаревич. Официалният сайт на клуба съобщава, че след наставника Азрудин Валентичи и помощника му Тиритиело, в посока Коматево отиват и тримата футболисти. Сайтът обобщава, че Рабей е блестнал няколко пъти с изявите си за година и половина, а Кевин Янсон е прекарал само 12 месеца в състава. За Младеновски датчаните разкриват, че е успял да запише само няколко срещи, тъй като е страдал от леки травми, които са го преследвали през есента.

В социалните мрежи, свързани с датския клуб коментарите са доста разнопосочни. Един от привържениците с усмивка е попитал, дали сега датският клуб ще получи в замяна трима футболисти от Ботев Пловдив. Друг пък пише, че феновете трябва да се примирят с факта, че във Фремад ще бъдат привличани млади играчи и тези от тях, които блеснат ще бъдат прехвърляни в други отбори.

Запалянковците на датчаните коментират и сделки между отборите, които са собственост на Ред Бул и че подобни прехвърляния на състезатели се случват във всеки трансферен прозорец. Един от феновете казва, че все пак това не са трите топ играча на клуба, докато друг не е съгласен с него и той смята, че триото ще липсва много. Отделен привърженик пък пита: „Играчите продадени ли са или собствениците могат просто да ги преместят в друг клуб?“. Още един пък пише: "Дразня се и съм ядосан за Рабей. Той винаги даваше най-доброто от себе си."

За Кевин Янсен феновете коментират, че е показал страхотен характер в мачовете. За Младенович мнението, изразено от фен, е, че има качества, но не е най-трудният за заменяне футболист и клуба лесно ще намери негов заместник. „В Пловдив, България? Та това е крачка назад!“, констатира друг.