Наставникът на Ботев Пловдив Желко Петрович остана недоволен от факта, че тимът му е играл срещу Царско село в твърде ранен час. Мачът в Пловдив бе от 18 часа, а домакините загубиха с 0:2

„Няма да използвам загубата за извинение. Но първо искам да кажа, че съм много разочарован от организацията заради това, че мачът се игра в 18 часа. Всеки знае колко е топло през август в Пловдив. Може би днес беше над 40 градуса”, коментира той.

„Не знам кой прави програмата, но това е много опасно за нас и за футболистите. Това не е добре за футбола. Много неща не са добри за футбола. Това наистина е невероятно. Не говоря само за този мач. Мисля, че имаме още един или два, които ще изиграем в 18 часа. Ако тези хора не уважават футболистите и клуба, добре няма проблем, ние ще играем и в 3 часа следобед, може би ще е 60 градуса и някой ще умре на терена”, продължи той.

„Поздравления за противника. Това наистина е невероятно, че взеха три точки днес. Контролирахме играта, играхме добре, но когато не бележиш голове, и да правиш всичко както трябва, няма как да спечелиш мача”, допълни Петрович.

Чуйте какво още каза специалистът във видеото.