Старши-треньорът на Ботев Пловдив – Желко Петрович сподели отзивите си след поражението с 0:2 от Черно море на стадион „Тича“. Той коментира темата с полиграфа и заяви, че играчите му са коректни и не продават мачове.

„Може би те владееха топката с 10 % повече, но това е нормално. Мисля, че сме единственият отбор, който от началото на сезона няма гол от нападател. Те определено бяха доста по-добри от нас. Допуснахме невъобразими грешки. Недопустимо е“, започна той.

Петрович видимо бе разочарован от липсата на ефективност в атака и допуснатите грешки.

„3 пъти през седмицата тренирахме завършващия удар. Знам че е трудно. Трябва да кажа нещата такива каквито са. Първото полувреме трябваше да водим с 2:0. Една грешка, първи гол за тях. Сбъркахме в средата на терена, а вторият гол направо не искам да коментирам. Не искам да коментирам“, продължи специалистът.

„Работя всеки ден по 15 часа за Ботев Пловдив. Трябва да попитате ръководството за мен. В един мач всичко ще се отпуши. Работя тук, приемам много неща. Виждате, че играем с крила, които всъщност са бекове. Ако в Ботев са недоволни от мен, трябва да ми го кажат. Резултатите, разбира се, не са задоволителни. Искам напрежението да е върху мен, а не върху играчите“, пое отговорността черногорецът.

„Загубите само ни вдъхват мотивация. От 15 години съм треньор. Никога не съм се предавал. Хората трябва да разберат и да приемат това, защото загубихме 5-6 футболисти. Нека видим какво ще стане през декември. Какво можем да направим? Никога не съм искал нещо от клуба. Тук съм заради отбора", каза треньорът.

"Не мога да коментирам полиграфа. Не знам как да го нарека. Клубът поиска това, а играчите ни са коректни. Не знам защо е полиграфът. Мисля че всичко е коректно", завърши Желко Петрович.