Прокуристът Асен Караславов заяви, че Ботев (Пловдив) ще изглежда много по-добре през пролетния полусезон в efbet Лига и каза има ли поставени цели пред отбора. 

„Годината за Ботев започва по-спокойно. Водят се преговори с господин Зингаревич. Надяваме се съвсем скоро да бъдат финализирани. Оптимист съм, че нещата ще се случат и че ще станат бързо, за да може феновете да бъдат спокойни“, заяви Караславов пред БНТ.

„Идването на треньора е решение на господин Зингаревич. Работят дълго време заедно и се надявам с него да имаме успехи. Ще се държи на много голяма дисциплина в отбора. Представихме трима нови. Те идват от Дания, като треньорът ще реши дали да се взимат още футболисти“, допълни бившият национал.

„Няма да повлияе добре липсата на Тодор Неделев, защото той е най-добрият ни футболист. Сигурен съм, че Ботев ще изглежда много по-добре и ще се върне там, където му е мястото. Рано е да се говори за конкретни цели. Няма да има никакви забавяния със строежа и до края 2021 г. стадионът ще бъде завършен и готов да играем в efbet Лига“, завърши Караславов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.