Прокуристът на Ботев Пловдив Асен Караславов анонсира пред Gong.bg, че в най-скоро време се очаква от клуба да излязат с официално становище за ситуацията в школата на „канарчетата”. Бившият футболист на Ботев, Славия и Гройтер Фюрт коментира и с какъв капацитет разполага базата на отбора в „Коматево” и колко хора ще могат да присъстват на предстоящите две домакинства срещу Ботев Враца и ЦСКА.

„Потвърждавам, че на базата в „Коматево” с указанията от страна, които са дадени, разполагаме с точно 1071 места, които са 30% от общия капацитет. Това означава, че гостуващите публики ще разполагат със 133 билета”, обяви официално Караславов.

18 снимки

Бившият бранител също така опроверга появилите се по-рано в медиите в България информации, че емисари на Ювентус ще присъстват в Коматево, за да наблюдават изявите на младия „диамант” от школата на клуба Никола Илиев.

Директорът на пловдивчани отказа да коментира предстоящата обществена поръчка, свързана със стадион „Христо Ботев”, като подчерта, че всичко е в ръцете на Община Пловдив.