Отборът на Царско село приема Ботев Пловдив в двубой от 18-и кръг на efbet Лига. Срещата е в събота, 30.11., с начален час 15 часа и ще може да я проследите в пряко предаване на DIEMA SPORT и минута по минута на GONG.BG.

В лагера на домакините под въпрос е Дамиен Мари, който все още не е в оптимална позиция от пристигането си. Двубоят ще се играе на националния стадион "Васил Левски". Царско село ще бори отрицателната статистика на втори най-лош домакин в елита. "Царете" влизат в двубоя след две поредни поражения, но пък първата победа в историята на клуба в елита дойде именно срещу Ботев Пловдив.

Наставникът на "канарчетата" Ферарио Спасов е наказан, а Фернандо Виана е контузен. Все по-настойчиви са слуховете, че пловдивчани искат нападателя на ЦСКА Тонислав Йорданов, който е в страхотна форма. След победата над Етър бултрасите извършиха автошествие до "Колежа" в отговор на поредното спиране на строежа на стадиона. Отборът на Ботев се намира в прекрасна форма, записвайки 3 поредни победи, и завоюва повече точки в последните 4 кръга, отколкото в първите 13.