Футболистът на Ботев Пд Тодор Неделев беше избран за Играч на мача срещу Берое (3:1) в срещата от 19-ия кръг на българското първенство. Той реализира първия гол в мача, който се проведе на Коматево.

„Наградата е за целия отбор, не е само за мен. Мисля, че беше равностоен мач, въпреки че имахме повече ситуации. Ако през първото полувреме бяхме отбелязали още, можеше да ги победим с по-голяма разлика. Важното е, че през второто полувреме излязохме много мотивирани - за победа. Като видях, че топката идваше към мен, опитах да бия директно и се получи хубав гол за 1:0. След почивката мисля, че не дадохме много шансове на Берое, мисля, че можехме и още, но най-важна е победата”, сподели Неделев.

„Имаме още един мач, дай Боже и него да вземем. Всяка година се борим за шестицата и за Купата на България. Виждате, че си върнахме стила с Ферарио Спасов и да вкарваме голове. Вече шести мач, шеста победа.”

Запитан за бъдещето, Тодор Неделев каза: „Има време до трансферния прозорец, имам договор още две години и на този етап съм играч на Ботев. След Нова година ще видим.”