Треньорът в Ботев Пловдив Георги Онов акцентира след равенството със Славия, че трябва да мине много време, за да отмине горчилката от загубата с 0:6 от Локомотив Пловдив през уикенда. Онов призна, че няма информация за собствеността на „канарчетата” и също така коментира бъдещето на Тодор Неделев и Атанас Илиев.

„Добре е, че прекъснахме серия от загуби. От тази гледна точка е добре равенството, но съжаляваме, че не успяхме да вкараме един гол от положенията, които имахме. В играта винаги има проблеми, имаме тревоги в последната третина. Днес не ни достигна последният пас или завършващият удар. Просто не можем да вкараме гол.

„Това, което вие четете по медиите и знаете, това знаем и ние за собствеността на Ботев. Нямаме нищо повече като информация. Горчилката от загубата с Локомотив ще изчезне след доста време. Трябва да натрупаме много победи, за да я няма. Трябва да покажем и опровергаем критиките и нещата, които се говорят за футболистите. Това е просто един мач, в който се е случило това нещо.

„Специално за треньорската смяна – Петър Пенчев и аз сме поели ангажимент до последния мач с Лудогорец. Оттам нататък ръководството ще преценят кой ще води клуба от януари месец. Тодор Неделев няма тежка контузия и се надяваме в неделя да влезе и да играе, но това ще стане ясно следващите дни. В момента Неделев и Илиев са в отбора и разчитаме на тях. Какво ще стане, след като свършат мачовете, само времето ще покаже”, акцентира Онов.