Ботев Пловдив продължава серията #ЖълтоЧерниСрещи. Този път всички фенове ще могат да се срещнат с още двама от героите на Ботев в последните седмици.

Тази седмица в сряда (24 април) във фен магазина на стадион „Христо Ботев“ специални гости ще бъдат Уме Емануел и Дилан Мертенс. Събитието ще се проведе от 17:30 до 18:30 часа. Всички фенове, които посетят фен магазина в този период, ще имат възможността да се снимат с две от звездите на Ботев в последните седмици, да вземат автограф, а и да си поговорят с тях.

Уме и Мертенс са двама от големите герои в последните седмици в състава на Душан Керкез. Нигериецът донесе историческата първа победа на „канарчетата“ над ЦСКА - София в София от 38 години насам, с което осигури и аванс на „жълто-черните“ в полуфиналния спор между двата тима за Купата на България. Нидерландецът пък наскоро се завърна след контузия, като вкара 3 пъти в последните си 3 мача с екипа на Ботев.

"Заповядайте на 24 април (сряда) от 17:30 часа във фен магазина на стадион „Христо Ботев“. Очакваме ви", написаха жълто- черните.