Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич остана доволен от представянето на своя отбор и похвали играчите на тима след равенството 2:2 срещу Левски на „Герена“.    

Антон Узунов
46 снимки

„Последните няколко дни работихме върху физическото и психологическото състояние на отбора. Най-вече върху психиката ни, тъй като не сме побеждавали на този стадион от 29 години. Много съм горд от показаното на терена днес. Видях отбор, който искаше да спечели и не се страхуваше от съперника“.

„Видях своя отбор да играе по-бързо и агресивно, трябва ни време. През първото полувреме имахме определени проблеми на левия фланга. Маркиньос участваше активно при първото попадение. След първия ни гол контролирахме играта и имахме положения“.

„За съжаление това са грешките на младостта в нашия отбор, загубихме няколко топки и те ни наказаха. През второто полувреме пресирахме по друга система. Левски имаше доста повече проблеми. Със всяка една изминала минута играехме все по-добре, вкарахме гол, взехме заслужено поне една точка“.

„Моят отбор не се предава. Играхме до последната минута, опитахме се да спечелим мача. Това е част от нашата философия. С всеки изминал мач ще подобряваме представянето си. Много се радвам да видя възпитаниците на нашата школа, които играха срещу Левски. Това, което искаме да виждаме е да даваме шанс на нашите момчета да се обиграват. Отново казвам тежък мач след мача в сряда, но аз съм много доволен от представянето“, заяви Валентич.