Последното ново попълнение на Ботев Фернандо Виана изрази задоволството си от резултата в мача с Локомотив Пловдив. Двата тима завършиха наравно 1:1, като "железничарите" стигнаха до равенството след почивката. 

"Да, много сме щастливи от точката. Това е голямо дерби, чувстваме се добре от развръзката. Сега трябва да си починем и да се фокусираме върху другите мачове. Така че всичко е наред", заяви Виана пред DIEMA SPORT и коментира защо се е стигнало до този резултат. 

"Ние водехме в резултата, но се възползваха от една наша грешка. Трябва обаче да вдигнем главите си и да продължим да работим", сподели още бразилецът и сподели как се чувства Коматево след повторното си завръщане. 

"Готов съм за най-доброто тук, защото тук се чувствам като у дома си. Обичам Ботев и се надявам, че ще започна да вкарвам и ще помогна да постигнем добри резултати занапред", сподели още Виана и сравни Ботев с предния си престой. 

"Отборът е добър, не са големи разликите от предишния ми период. Някои момчета са нови, но има доста играчи от предния път. Обстановката е добра, отборът е съставен от доста добри играчи", завърши нападателят на "канарчетата".