Антонио Вутов беше избран за Играч на мача Царско село - Ботев за силните си изяви на стадион "Славия". Той наниза два гола, а извоюва и дузпа за "канарчетата", така че нямаше спор кой ще триумфира с бутилката шампанско. Халфът изрази радостта си от успеха.

"Много важна победа за нашия отбор и сме щастливи, че на това тежко време успяхме да се поздравим с чиста победа. Първите 10-15 минути не можахме да се ориентираме хубаво на тежкия терен и Царско село имаше превес", заяви Вутов пред DIEMA SPORT.

Според него ключовият момент за успеха е бил първото попадение в двубоя, с който е бил секнат устремът на домакините. За самия Вутов настоящият сезон е тежък, но той се надява с тези изяви да да си възвърне увереността.

"Отбелязахме първото си положение и имахме късмет. Труден сезон за мен, но съм щастлив, че се разписах и си възвръщам увереността, а и съотборниците ми вярват все повече. Щастлив съм, че бихме, не е важно кой отбелязва и трупаме повече точки до прекъсването през зимата", заяви Вутов.