До края на следващата седмица Ботев Пловдив официално ще има нов мажоритарен собственик в лицето на Антон Зингаревич. Това съобщи изпълнителният директор Даниел Сереидо на пресконференция днес. Освен това той оповести, че месечните заплати ще бъдат вдигнати.

“Имахме доста тежки 6 месеца. Сега обаче сме оптимисти и гледаме напред към новия сезон. Надяваме се да няма повече COVID-19 и травми. Както треньорът каза, около 4-5 играчи напускат, очакваме новите попълнения. Работим усилено и с децата. Там сме подписали договори с детско-юношеската акадамия. Очакваме една добра работа с медиите през новия сезон. Очакваме до края на следващата седмица да приключи сделката със Зингаревич", разкри Сереидо.

"Имахме доста правни проблеми, но нещата са към края си. Господин Зингаревич е готов да поеме ситуацията в отбора. Той помага на отбора много, също както и нашите спонсори. Ние се опитваме да увеличим приходите си. Няма да направим договори, които да не са съобразени с нашето състояние. Ще има увеличение на заплатите на първия отбор. Опитваме се да бъдем по-ефикасни в нашата работа", коментира още той.