Един от основните футболисти на Ботев Пловдив Тодор Неделев бе сред най-щастливите от класирането за третия кръг на Лига Европа, след хубава победа над Бейтар Йерусалим с 4:0.

"Не беше лесно, резултатът е хубав, но бе много тежко. Не дадохме пространства на Бейтар, те имат бързи футболисти, но мисля, че добре им се противопоставихме. След третия гол нормално те отпаднаха духом. Хубава победа срещу силен отбор," заключи Неделев.

"Видях, че вратарят е излязъл, казах си, че ще я бия, тя се върна в Лъчо и той вкара. Радвам се, че допринесох за два гола, но най-важното е отборът да побеждава," продължи той.

"Може би нашата атака е една от трите най-добри в България. Лудогорец са топ отборът на България, няма какво да се лъжем, но се опитваме да комбинираме като тях, да играем добър футбол и да радваме публиката ни. Нашите фенове са най-уникалните в България. Доказаха го отново. Благодаря и се надявам да напълнят Лазур отново, имаме нужда от тях."

"В момента нищо не знам, след мача със Славия ще мислим за мача с Маритимо," отбеляза Неделев за следващия съперник. "Не почнахме добре първенството, но в неделя трябва да сме на добро ниво."

"Ние сме професионалисти. Тежко е да играеш през три дни, защото играеш с добри отбори. Трябва да използваме тези 2-3 дни за почивка и възстановяване, за да сме свежи."

"Надявам се Косоко да остане, но все пак всеки футболист иска да се развива. Той е доста добър, нормално е да иска да направи трансфер в добър отбор. Без него атаката обаче няма да е същата, дано остане."

"Жалко, че Левски отпадна, все пак е български отбор. Ние гледаме все пак себе си. Преди две години пак стигнахме трети кръг, дано сега да го минем," припомни Неделев.