Главният съдия на предстоящия финал за Sesame Купа на България Драгомир Драганов даде пресконференция. Двубоят между Лудогорец и Ботев Пловдив е в сряда от 19:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". 

"Имаме привилегия, удоволствие и чест да сме съдии на най-големия мач за сезона в България. Няма място за оплакване. Искам да изкажа благодарност за доверието от Съдийската комисия. Сигурен съм, че моят екип ще даде всичко от себе си да се получи футболен празник.

При нас паузите обикновено са кратки. След края на сезона имаме една седмица и започваме да се подготвяме за новия сезон - за евротурнирите и първенството. Ще започнат по време на Европейското. От 25 години съм съдия. Този ритъм всяка година е един и същ. Не мога да кажа, че ще ми повлияе паузата.

Генерална репетиция преди два месеца (когато отново свири Лудогорец - Ботев Пд)? Не съм си мислил, че ще съм на финала. Следя всички мачове в първенството. Не само в тези, в които участвам. Това е част от нашата подготовка. Ние изучаваме футболистите, тактики и всичко необходимо да сме успешни. Със сигурност утрешният мач ще е много по-различен. Готови сме. Моят екип ще е максимално мобилизиран, така че на терена да се реши носителя на Купата с футболни аргументи", каза Драганов.