Редовният сезон в efbet лига приключи и Мартин Камбуров даде своята оценка за изиграните двубои в родното първенство, шансовете на отборите, които спорят за европейските турнири и кой ще грабне Купата на България.

"Шампионатът приключи, но тепърва ще има доста въпросителни за решаване на пъзела. Ясно е, Лудогорец за пореден път заслужено ще е шампион. Ще има голяма борба за квотите за Европа. Има доста ребуси да се решават", започна Камбуров.

"Местата в Топ 6 са реални за отборите, които се представиха най-добре до момента. Някой измежду ЦСКА, Черно море, Левски или Локо Пловдив накрая може да остане с празни ръце. Аз подкрепям отбора на сърцето ми Локо и си пожелавам да играят в Европа", продължи той.

"Ботев Пловдив с тази победа в София срещу ЦСКА ще са на финал. Защо да не видим и черешката на тортата със сблъсък Локо-Ботев на бараж за Европа. Четвърти срещу седми. Идеален завършек в българското първенство, за загрявка на европейското. В долната част на класирането също ще е бомба със закъснител. До последно всеки ще се бори със зъби и нокти за оцеляване" каза за "БгДерби" Камбуров.