Централният нападател на Ботев Пловдив - Георги Николов, се възстановява в Испания след операция на кръстни връзки на коляното. Той разкри какво се случва с него и коментира предстоящият финал за Купата на България срещу Лудогорец.
 
"Засега всичко върви по план. Всеки ден съм на рехабилитации, вече карам колело, мога да стъпвам леко, но ходя с патерици. Едната ще е хвърля до дни, другата към края на месеца. Всички в клиниката тук в Барселона се грижат много професионално с мен. Искам искрено да благодаря на Лъчо Танев, който много ми помогна да се лекувам в Испания. Ще се възстановявам до 21 юни тук. Надявам се по-бързо да стъпя на крака, защото е скучно, когато топката не е около мен. Стискам зъби обаче и ще се върна по-силен. 
 
Искам момчетата да вдигнат Купата на България. Да я докарат в Пловдив и като се върна да я нацелувам. Доста години Лудогорец показа, че е хегемон у нас, но аз смятам, че Ботев Пловдив има сили да спечели трофея.  Ние също имаме много добри футболисти, а да не забравяме и дванадесетият ни играч - нашите фенове", сподели пред БГДерби от Барселона Георги Николов.