Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 18 футболисти за двубоя с ЦСКА 1948. Срещата от 1/16-финалите за купата на България е в сряда от 19:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Срещата ще може да наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT, както и минута по минута на Gong.bg, както и на честотите на Дарик радио.

Днес  следобед "канарчетата" тренираха на клубната база, след което отпътуваха за столицата. В сравнение с двубоя с Лудогорец, наставникът на "жълто-черните" извърши две промени в групата.
Едната е свързана с вратарския пост, като Мартин Димитров заменя Даниел Кайзер. Втората промяна е принудителна и контузеният Кристиан Димитров ще бъде заменен от 16-годишния юноша на клуба Станислав Шопов.

Ето и групата на Ботев:
Мартин Димитров, Иван Чворович, Филип Филипов, Костадин Ничев, Йордан Минев, Радослав Терзиев, Димитър Пиргов, Джонатан Перейра, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Станислав Шопов, Тодор Неделев, Васил Шопов, Антонио Вутов, Стивън Петков, Кристиан Добрев, Густаво Афонсо, Диого Кампос.