Прокуристът на Ботев Пловдив Асен Караславов уточни, че всички фенове на отбора са обединени около факта Георги Самуилов да продължи да ръководи отбора от Пловдив. Същевременно той призна, че се водят преговори с бившия футболист на клуба – Даниел Кайзер, който може да се завърне в Пловдив.

Караславов потвърди и положителната проба в Георги Самуилов за коронавирус, но призна, че няма такива положителни тестове при играчи и щаб.

„Всички фенове са обединени, че господин Самуилов трябва да остане. С него се работи перфектно. Клубът след напускането на Цветан Василев никога не е бил толкова стабилен. Привлекли сме двама нови, преговаряме с повече от трима и съм убеден, че Ботев ще е много по-силен.

„Даниел Кайзер се водят преговори с него. Надяваме се пак да играе за нас. Преговори са и не можем да дадем срок, но дано в най-скоро време стане факт. Когато има договор с даден клуб, има проблем, но дано се разреши това и Кайзер отново да играе за нас. Господин Самуилов е с положителна проба за коронавирус. В добро състояние е и е въпрос на дни да бъде излекуван. При играчите нямаме положителна проба, както и при персонала”.

„Имаме леки проблеми със състава, но се надявам да постигнем една победа и да зарадваме феновете. Аз съм оптимист за седмото място, защото отборът ни е много добър”, каза Караславов.