Халфът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов заяви, че иска в края на сезона отборът да спечели купата на България и да завърши в тройката.

„С оглед тежките тренировки съм свикнал и се чувствам добре. Намираме се в най-трудния период от подготовката. Важно е да се сработим още по-добре и да започнем първенството по възможно най-добрия начин. Сега е най-важно да се подготвим добре и още в първия мач срещу Славия да го покажем. Показали сме през годините, че може да доминираме и да играем хубав и приятен футбол“, коментира Балтанов.

„Ние ще направим всичко възможно, за да влезем в тройката. Ще гоним противниците пред нас. През миналата година бяхме на косъм от тройката, но не успяхме“, добави халфът.

„Искаме да стигнем до финала за Купата на България. Имаме тежък мач срещу Черно море, но ще дадем всичко от нас“, продължи той.

„Имаме няколко дни подготовка, в която да подобрим още доста неща. Надявам се да се получи успорвано първенство и да се вдигне нивото.“

„Тодор Неделев е изключителен футболист и направи страхотна година. Много се радваме, че Неделев и Кристиан Димитров остават при нас“, допълни футболистът на Ботев.

„Мисля, че Лудогорец отново ще стане шампион. Имат нужната класа и работят с лекота. Освен това играят с лекота.“

„Искам да видя Ботев с купата и в тройката“, каза още Лъчезар Балтанов.