"Благодаря на футболистите, които са гласували за мене, на нашия отбор и на треньора ни. Без тях нямаше как да спечеля тази награда. Сега се надявам добрите дни за мене да продължат в следващите две седмици с две победи за националния отбор. И да продължим да се развиваме", заяви Тодор Неделев, който за втора поредна година беше избран за номер 1 в българското първенство при вот на другите професионални футболисти.

Тази награда е втора поредна за него, след като и през миналия сезон заслужи доверието.

"На клубно ниво се надявам да си следваме целите с Ботев и да бъдем още по-добри като отбор. За мене това признание е по-сладко дори от футболист на годината, защото е избор на колегите във втора поредна година", заяви още Неделев и добави:

"След този шамар, който получихме на финала за Купата, имах нужда от едно такова признание. На този етап няма оферта за мен. И, ако няма такава от чужбина, ще си остана в Ботев Пловдив."

"По принцип всеки се чувства добре на своето си място. Но ако дойде реално предложение отвън, е време да опитам отново късмета си зад граница", сподели Тодор Неделев. /БТА

Тодор Неделев стана "Футболист на футболистите"