Верея измъкна точка след здрав мач от 30-ия кръг на Първа лига /Първа шестица/ срещу Ботев Пловдив в Стара Загора. Домакините стигнаха до 2:2 срещу "канарчетата", след като успяха да наваксат пасив от два гола и в крайна сметка да се доберат до равенството.

"Златният жокер" на "жълто-черните" Стивън Петков откри резултата в 40-ата минута на срещата. Това е първото попадение на голмайстора на пловдивчани като титуляр и 11-ото му досега през сезона. Жоао Пауло удвои за "канарчетата" в 57-ата минута, но само три минути по-късно Венци Бенгюзов успя да върне попадението и да възобнови интригата.

Окрилени от добрата инерция, старозагорци стигнаха и до изравнителния гол във вратата на Даниел Кайзер в 64-ата минута. Изпълнението на Денислав Станчев от дистанция пък бе повече от великолепно.

В края на мача пък се стигна до сериозни битки на терена, като потърпевши се оказаха влезлия като резерва Йордан Минев, който само за няколко минути си изработи два жълти картона. Илиян Йорданов също изгоря, след като вече имаше официално предупреждение в края на първата част. Така двата тима завършиха двубоя с човек по-малко на терена.

Вижте най-интересните моменти от срещата в нашата галерия!