Избраният за Играч на мача Лудогорец-Ботев Пловдив Антонио Вутов определи огромното желание като основно за ремито, което пловдивчани измъкнаха в Разград.

"Благодаря на хората, които са гласували за мен. Затруднихме ги, защото имаше себераздаване, голямо желание да измъкнем нещо."

Вутов не е учуден, че партньорството му с Тодор Неделев отново дава резултат. "Разбира се, тренираме от доста време заедно, напаснали сме се един към друг и се получават хубави неща на терена."

Той коментира и негативната си постъпка в края на мача, когато заради думи към съдията Станислав Тодоров получи червен картон. "Ние се изяснихме с главния съдия, искам да си остане между нас, няма никакъв проблем, съжалявам, че постъпих добре, дано не се случва повече. Може би и от това бях малко пренавит, изяснихме се, надявам се да няма вече такива изблици от моя страна. За мен Станислав Тодоров е най-добрият български съдия, сигурно на разбора старши треньорът ще ми направи забележка, още не е."

"Не може да подценим нито един отбор в Първа лига, никой мач няма да бъде лесен. Първо да се възстановим, а после ще мислим за Верея", допълни Вутов.