Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри разочарованието си след равенството 1:1 срещу Ботев на стадион „Българска армия“. Специалистът остана недоволен от представянето на своя тим и играта на „червените“.

„Не можахме да спечелим, защото не успяхме да наложим нашия начин на игра. Трябваше да бъдем малко по-търпеливи в предни позиции. Ботев игра добре на контраатака и не успяхме да се противопоставим в по-голямата част от мача“, коментира Белчев.

„И срещу Разград дават три точки, и срещу Ботев също. Когато не можеш да победиш след тази хубава победа, то тя се обезличава“, каза още наставникът на ЦСКА.

”„Наистина Каранга е един страхотен футболист. Днес се усети неговото отсъствие. Човекът, който трябваше да го замести не се справи по най-добрия начин. Не съм гледал дузпата, не искам да коментирам. Не искам да коментирам. Няма какво да говорим празни приказки. Имахме и ние шансове, но за съжаление не се получи. Нямахме много чисти голови положения. Мисля, че за отбор като ЦСКА това не е достатъчно, без да подценявам тима на Ботев. Днес не беше нашия ден“, призна още Белчев.

Той допълни, че има нужда от нови играчи и се надява, че Фернандо Каранга ще остане в ЦСКА и няма да бъде продаван.

„Имаме нужда от нови хора. Имаме набелязани футболисти, но няма да ги коментирам. На мен ми се иска Фернандо Каранга да остане в ЦСКА. Ръководството знае.“