Официалният календар на Ботев за 2018 г. излезе от печат и ще бъде пуснат в продажба от 8 декември. Постерът, украсен със завоюваните през 2017-та Купа и Суперкупа на България, е на цена от 2 лв. и ще се разпространява в клубния фен-магазин.

Освен, че ще могат да се сдобият с новия календар две седмици преди Коледа, привържениците на Ботев ще имат възможност да получат и автографи върху него от своите любимци, съобщава сайтът на "канарчетата". 

Това ще се случи непосредствено след двубоя срещу "Етър" на 9 декември, когато футболистите и треньорския щаб ще бъдат на разположение във фен-шопа за подписи и снимки с феновете, малко след последния съдийски сигнал.

В същото време, футболистите и спортно-техническият щаб посетиха централата на един от спонсорите на клуба - транспортна фирма. След тренировката в четвъртък, предвождани от президента Ангел Палийски и изпълнителния директор Иван Йотков, "жълто-черните" гостуваха в офисите на своя официален превозвач.

Те бяха посрещнати от зам. управителя на компанията Ангел Стоянов, който поздрави отбора и отправи пожелание за дългогодишно сътрудничество между двете страни. След това футболистите се срещнаха със служители на компанията и промотираха пред тях новия новия годишен календар.