Скаутското звено на турския гранд Фенербахче е свело до две опциите за подсилване на атакуващата мощ на отбора през лятото и едната от тях е звездата на Ботев Тодор Неделев. Другата е гръцкият национал Лазарос Ламбру, информира "Фотомач". 

Екип от общо седем агенти на турците е наблюдавал паралелно изявите на двамата, като и двамата са одобрени. Вече зависи от треньорския щаб кого ще хареса повече, за да може ръководството да вложи всички усилия в привличането му. 

Ламбру играе в далеч по-силно първенство от нашето и това е големият му коз. Гъркът е собственост на ПАОК, но през последната кампания беше преотстъпен в холандския елитен Фиртуна Ситард. Там се представи на много високо ниво и в 24 мача вкара 7 гола, въпреки че се подвизава на левия фланг на атаката. Ако турците изберат Неделев, ще го сложат именно на тази позиция. 

Решението кой от двамата да бъде избран за селекцията на гранда от Истанбул ще бъде оставено за следващите няколко дни. Желанието на ръководството е да има договор с повечето от набелязаните футболисти още в края на настоящия сезон, който в Турция приключва на 26 май.