Цветомир Панов от Ботев беше избран за Играч на мача срещу Етър заради страхотните си изяви. Освен, че беше непробиваем по фланга, той реализира и третото попадение в мрежата на съперника за успеха с 3:0.

"Това ми е втора бутилка, повече не искам. Първата беше, когато бях с екипа на Славия и победихме с 2:1 Локомотив Пловдив като гости", започна Панов пред DIEMA SPORT и анализира случилото се на терена.

"Червеният картон малко ни обърка плановете, но бяхме по-добрият отбор и категорично победихме. Най-важното е, че запазихме спокойствие и ги надиграхме. Надявам се да влезем в 6-ицата, това е най-важно", добави Панов и сподели още, че влизането в Топ 6 е сигурно за "канарчетата".

"Ние въобще не се притесняваме, сигурни сме във влизането в шестицата и не се притесняваме. Ще гоним Лига Европа, надявам се да спечелим пак Купата или поне да стигнем финала. Ще гоним целите и в първенството да сме в шестицата."

"Ние сме четвъртият най-добър отбор в България. Малко не ни провървя напоследък, когато направихме поредните равенства, а надиграхме съперниците", сподели още Панов и коментира следващия мач, който е за Купата на България с Литекс.

"Не съм запознат с Литекс, но според мен задължително трябва да победим", завърши Играчът на мача в Коматево.