Капитанът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов изрази съжаленията си по повод предстоящото дерби на града срещу Локомотив в първенството. Опитният халф смята, че нищо няма да е същото, след като срещата трябва да се играе без публика.

В Ботев приеха хладнокръвно решението за дерби при закрити врати

През последните години двубоят между Локо и Ботев винаги е предлагал много страсти по трибуните, но неделният мач на „Коматево” ще се състои пред празни трибуни. „Жълто-черните” бяха наказани по този начин заради това, че един от полицаите на мача срещу Левски (2:1) бе полят с вода.

„Ще бъде много неприятно, че ще бъде без фенове. Не знам. Дали нямаше вариант да се играе на друг стадион, за да може да се напълни - не зная. Такива са наредбите и законите”, коментира лаконично Балтанов.

Култовият дуел под тепетата Ботев - Локо стартира точно в 17,30 часа в неделя (24 септември). Не изпускайте нито миг от него с прякото излъчване по DIEMA SPORT и онлайн на GONG PLAY. По традиция можете да проследите развоя на срещата и на честоти на Дарик радио, а също и минута по минута на Gong.bg.