Левски вече пусна в продажба билетите за предстоящия си мач с Ботев от 14-ия кръг на шампионата. Битката е в неделя от 15:00 часа на "Георги Аспарухов". Пропуски ще се продават във феншопа на сектор А всеки ден от 10:00 до 19:14 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК. В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А и на тези на ул. "Тодорини кукли" 47 от 12:00 до края на първото полувреме.

Всички желаещи да наблюдават двубоя на живо, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

Също така от клуба обявиха, че в сила остава кампанията, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Ботев отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. За тях ще се издават билети с нулева стойност. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор А. 

За първи път ще бъде отворен за привърженици и новият ВИП Семеен сектор "Vivacom". Цената за него е 40 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана Лъвски и едни от най-добрите места на стадиона. Към семейния сектор "Vivacom" се влиза през ВИП входа на Сектор А.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "А" - 10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "В" - 10 лв.

Сектор "Б" - 7 лв.

Сектор "Г" - 7 лв. (гости)