Левски може да замени по най-добрия възможен начин напускащия си ас Давиде Мариани. "Сините" оглеждат като една от опциите за неговата позиция лидера на Ботев Пловдив Тодор Неделев. Такива слухове се разпространиха малко след като стана ясно, че швейцарецът ще поеме към Обединените арабски емирства. 

От неговата продажба в касата на столичния гранд ще влязат 1.5 млн. евро. Това е сума, която бу развързала ръцете на ръководството при евнетуални преговори с "жълто-черните" за най-голямата им звезда в състава. 

За интерес към Неделев от Левски, а и от ЦСКА, се говореше още в началото на лятото. В крайна сметка до трансфер не се стигна, а асът на "канарчетата" обяви, че у нас би носил екипа само на родния си отбор. Той изчаква оферти от чужбина. 

Иначе "сините" искаха и Кристиан Димитров от състава на Ботев, но в крайна сметка и там преговорите не приключиха с трансфер. Сега обаче в касата на клуба ще има достатъчно средства за намирането на качествени попълнения за приключване на лятната селекция.