Големият лидер на Ботев Тодор Неделев изрази съжаление, че тимът му не е вкарал и второ попадение в мрежата на ЦСКА, защото в такъв случай е щял да стигне до победата. "Канарчетата" поведоха преди почивката, но малко преди края допуснаха изравняване.

"Малко не ни стигна пред гола. Липсваше ни последният пас. Ако бяхме вкарали и втори гол, щяхме да бием. След почивката ЦСКА ни натисна, но радващото е, че взехме точка на "Армията" в София", заяви Неделев, който беше избран и за Играч на мача, с което получи и бутилка шампанско.

С неговото попадение беше прекъсната и черна серия на "Армията" за Ботев, което беше коментирано от офанзивния играч.

"Нямах представа, че не сме вкарвали дълго, прекъснали сме черна серия, но е хубаво, че не паднахме, защото от доста време не сме били тук", добави Неделев и накрая коментира ситуацията с дузпата.

"Вратарят ми усети ъгъла, а аз винаги гледам вратаря, преди да бия дузпа. Но тя беше доста добра и нямаше как да я хване", заяви лидерът на "канарчетата" и коментира дали наистина е имало нарушение в тази ситуация.

"Щом съдията е свирил дузпата, значи я е имало. Виждате, на "армията" се свири дузпа, значи я е имало, щом съдията е свирнал", заяви Неделев. Той сподели и че тимът е разучил много добре съперника и затова се е представил толкова добре срещу него.

"Треньорът решава схемата и ние се съобразяваме, знаем силните страни на съперника, бяхме ги разучили добре и затова излязохме по този начин", завърши големият ас на пловдивчани.