Тодор Неделев вкара първия гол за Ботев при победата на своя отбор над Витоша с 2:0 и бе определен за Играч на мача.

„Първо искам да благодаря на гласувалите за мен. Тази награда е за целия отбор. Беше важно да спечелим трите точки, защото последните два мача не се представихме добре. Положения нямахме, за разлика от днес, когато имахме много положения. Мачът се изнерви. Вкарахме ранен гол, отмениха ни друг преди това. През второто полувреме  отново се прибрахме назад и спряхме да владеем топката. Дадохме на Витоша да вдигнат глави, но за радост спечелихме мача.”

„Лошо е - два мача срещу директни съперници почти не създадохме положения, може би нямахме сега концентрация пред гола. Ако вкараш ранен гол и втори, мачът отива в друго русло. Но важни са най-вече трите точки.”

„Нормално е да има настроение след спечелен мач. Срещу ЦСКА ще има голяма еуфория в този мач. Трябва да излезем със самочувствието от първото полувреме в днешния мач.”

„При фаула бях намислил, че ще бия директно. Помислих в един момент, че вратарят ще избие, но топката се удари в напречната греда и влезе. Аз искам да държа високо ниво, не са толкова важни головете. Даже предпочитам да подам топката друг да я вкара.”

„ЦСКА в момента е най-добрият отбор в България. Играят като отбор, нещастно отпаднаха от Лига Европа, доста ги порязаха съдиите. В момента са на нивото на Лудогорец. Те искат да станат шампиони и ще искат максимума, но имаме време да се подготвим и за този двубой.”

„В момента, като гледам как вървим в първенството, може би не заслужаваме да сме в шестицата. Миналата година играехме по-бързо и и радвахме нашите привърженици. Надявам се с победите да си върнем самочувствието. Трябва да създаваме положения и да ги вкарваме. Като биеш, взимаш точки и вървиш напред”, сподели Неделев.