Старши треньорът на Ботев Николай Киров сподели след поражението с 0:2 от Дунав, че нищо в играта на отбора му не се е получило. Той определи като "трудни" времената в клуба.

"Абсолютно нищо от това, което бяхме планирали, не се случи. Нямахме трайно владение на топката, извеждащи пасове, оттам станахме нервни и това доведе до две елементарни грешки в защита."

"Абсурд (да е виновен Балтанов б.р.), загуби абсолютно целият отбор. Всеки може да пропусне дузпа. Нещата не вървяха и дотогава, не мисля, че един гол може да обърне нещата. Бързахме с извеждащите подавания, завършващият удар липсваше просто."

"Независимо, че изпуснахме дузпа и ударихме греда, малко бяха ситуациите. Може да се разсъждава, но не е това."

Относно тежката ситуация в клуба, Киров коментира: "Ние спортно-технически трябваше да си свършим работата днес. По-хубаво е аз да не коментирам нещата. Трудни са времената. През тази година втори човек се отказва от нашето спонсорство, но ние трябва да се справим."

"Стремим се да не разсъждаваме, в момента нямаме проблеми от това естество. Трудности има всякакви. Момчето ни помоли да се разделим, защото получи доста финансова добра оферта от отбор в чужбина."

"Днес играта на отбора липсваше. Всичко може да се случи, има още 5 кръга до разделяне на шампионата, няма да се отказваме във всяка една среща."

"Ние се стремим това да не стига до отбора, да пазим отбора от тези неща. Цялата седмица мина в настроение, но не се получиха нещата на терена", допълни Киров.