"Благодаря за наградата. Ще помоля следващия път да отваряте бутилката. Тази бутилка не е за мен, а за целия отбор. Радвам се, че днес всеки даде максимума от себе си. Докато ме смениха мисля, че дадох каквото можах. Труден двубой и мисля, че заслужено победихме. Получих удряне от Чорбаджийски, но мисля, че няма нищо сериозно и до два-три дни всичко ще е Ок", коментира Стивън Петков, който бе избран за Играч на мача Ботев - ЦСКА от 32-ия кръг на Първа лига, Първа шестица.

"Не искам да коментирам ситуацията, защото не успях да видя. Надявам се да не е имало дузпа, защото ако няма дузпа и отново съдиите правят това нещо с нас, просто не е приятно. Важното е, че Кайзер спаси дузпата", каза още Петков.

"Сигурно съм подобрил бързината си и затова ми свирят засади. Аз съм тук, за да играя и да вкарвам", добави Стивън Петков и продължи:

"Пореден труден мач ни чака. Искаме всичко това, което мина да бъде забравено и ако можем да вземем всички мачове до край. Имаме шансове дори за тройката. Отиваме на "Герена" за победа."