Голямата звезда на Ботев Пловдив Тодор Неделев може и да осъществи така желания трансфер в чужбина през лятото. Сериозен интерес към него проявява турският Коняспор, пишат медиите в южната ни съседка. 

Емисари на клуба вече са следили изявите му, а днес ще дойдат да го гледат на живо в мача с Ботев Враца. Те ще останат у нас и за старта на европейските квалификации, в които се очаква участие да вземе и асът на "канарчетата". 

Коняспор е сред кандидатите за евроучастие от турския шампионат. Тимът засега е на петото място с 35 точки, на пет зад четвъртия Трабзонспор. Именно четвъртата позиция дава директна квота за Лига Европа. Но и петата ще може да я осигури, ако Галатасарай спечели Купата на страната, така че Коняспор си е направо в положение да атакува Европа. 

В този отбор в миналото игра Димитър Рангелов и остави добри впечатления с изявите си. През зимата се говореше, че интерес към Неделев има от истанбулския гранд Фенербахче, но той се бори за оцеляване и може да изпадне, така че засега е прекратил усилията за търсене на нови имена, преди да се спаси.