„Бяхме разучили добре съперника. Никакви шансове не им дадохме. Може би имаха само едно положение през първото полувреме. Можехме да отбележим още 1-2 гола. В дербито 3:0 е превъзходен резултат, за което поздравявам целия тим”, коментира Тодор Неделев, който бе избран за Играч на мача между Ботев и Локомотив от 10-ия кръг на Първа лига.

„Направихме добри атаки. Като играеш бързо, срещу която и защита да играеш, и срещу най-добрия можеш да му създадеш неприятности”, добави Тодор Неделев.

„Виждате, че който и да пуснем, където и да играе се представя на доста добро ниво. Густаво не е типичен централен нападател, но днес игра добре, вкара гол и го поздравявам. При дузпата гледах вратаря, че се хвърли в другия ъгъл и за мое щастие отбелязах”, заяви Неделев и продължи:

„Контузията ми не беше такава каквото мислех и съм възстановен напълно. Радвам се, че днес допринесох за този хубав успех.”

„Не е приятно да играеш без фенове. Съжалявам, че нашите фенове не бяха на стадиона, но тази победа е и за тях, защото те я чакаха от доста време. Важно е за самочувствието. Като побеждаваш в такива дербита трупаш самочувствие и опит. Ако продължаваме по същия начин, няма да имаме проблеми да побеждаваме и другите отбори”, сподели още Тодор Неделев.