Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров коментира представянето на неговия тим след загубата с 0:1 от ЦСКА. Киров се зарадва на факта, че неговият отбор е бил „по-живичък” след краха за Купата на България и изрази съжалението от факта, че тимът му е загубил в последната минута.

„Бяхме малко по-живички, тъй като със самите мачове играчите ще излязат „от дупката”, в която се намират. Лошо е, че загубихме накрая. Пак е болезнено, но хубаво е, че сезонът свършва и ще имаме време да излезем „от дупката”, коментира Киров.

„Това е нормално да сме немотивирани. За нас загубата във финала е голяма драма, но самите мачове ще подобрят това състояние. Днес бяхме по-живички, пак ще кажа”, продължи наставникът.

„През първото полувреме беше същото, както беше и преди с ЦСКА. След 70-ата минута, когато настъпи умората, излязоха някои основни играчи, и бяхме притиснати. Те си имат сериозни достойнства, разминахме се и накрая за жалост допуснахме гол”.

„Още на почивката Тодор Неделев имаше проблеми, но след отиграването на първата топка бе заменен. Има мускулен проблем”, завърши Николай Киров.