Спортният директор на Ботев Пловдив Адалберт Зафиров бе категоричен, че няма нищо ново около Тодор Неделев. В същото време Зафиров потвърди, че Ботев е отправил оферта към Педро Еуженио и очаква отговора му до два-три дни.

„Не може да се каже, че има преговори за Серкан, защото няма постъпила оферта за него. Въпросът е, че ако постъпи добра оферта за нас, може да се разделим с него. На този етап официална оферта няма. Имало е разговори междудругото, които не са били сериозни“, сподели Зафиров.  

„На този етап няма друга постъпила официална оферта, която да може да коментираме. Серкан има предварителен договор.“

„Само въпрос на време е да подновим договора с Кайзер“, добави той.  

„Слави Шопов има професионален договор с нас и остава при нас. Единственият вариант да си тръгне, ако при нас постъпи добра оферта. Те искат да го вземат за шест месеца под наем без пари. За самия футболист не е добре, защото шест месеца като проби са много дълъг период от време, в които всичко може да се случи. Не сме съгласни да пуснем Слави Шопов без пари. Ако постъпи оферта, може да започнат преговори. В неговия договор има глупава клауза, че той трябва да изиграе 30 мача за юношеския отбор. Ние се опитваме да спазваме клаузата. Опитваме се да бъде и част от първия отбор, както и да играе за юношите. В договора на Слави Шопов има откупна клауза. Има точно фиксирана сума. Ние сме съгласни да се разделим срещу тази сума с него, но в момента няма постъпила такава оферта“, продължи спортният директор на Ботев.  

„До този момент няма нищо официално за Тодор Неделев. Няма реална оферта, която да обсъждаме.“

„Имаме преговори с Педро Еуженио. Ние сме дали нашата оферта и чакаме до 2-3 дни отговор от него“, допълни той.

„На този етап Кампос е футболист на Ботев Пловдив. Няма нищо конкретно“, каза още Адалберт Зафиров.