Героят за Ботев от мача с Дунав Тодор Неделев призна, че може да се стигне до негов трансфер това лято. Офанзивният полузащитник разкри след победата с 3:1 над русенци, в която наниза хеттрик, че би обсъдил оферта за себе си с ръководството, ако има такава. 

"Ако дойде някаква оферта ще говоря с ръководството", лаконичен беше Неделев по темата, като коментира и самия двубой с Дунав. Самият той имаше още няколко шанса за попадение, а и изработи няколко ситуации, които съотборниците му пропиляха. 

"Добре, че създадохме много положения и победихме. Радостен съм, че вкарах три гола, но повече предпочитам да подавам. Сега е важно да и да не загубим в следващия ни мач. Не искам да давам прогнози преди двубоя, но най-важното е да не загубим там", сподели звездата на "канарчетата" и коментира целите през сезона.

"Не искам да се връщам към финала за Купата на България. Трябва да гледаме напред. Хубаво е да натрупаме точки в първенството и да не разчитаме само на Купата. Все още новите футболисти не са се напълно адаптирали", заяви Тодор Неделев.