Звездата на Ботев Тодор Неделев анализира представянето на тима си в мача с Левски. Според него, решаващи са се оказали двата гола в началото на двете полувремена. Той не може да си обясни и притеснението, с което са играли "канарчетата" според него. 

"Левски почна по-добре, поведоха в 10-та минута. Мисля, че след гола се успокоихме, започнахме да играем нашата си игра и закономерно изравнихме в края на полувремето. Изтървахме преди това и още няколко положения." 

"Второто полувреме не знам защо така се получи, Левски ни вкара втори ранен гол и феновете им дават криле, което прави по-закономерно да се успокоят, а ние да сме по-нервни. За съжаление ни отбелязаха и трети гол и всичко приключи." 

"Създавахме първото полувреме положения, второто нямахме нито едно. Трябва да сме по-концентрирани пред гола, защото понякога може да имаме само едно положение и с него да спечелим мача. Днес имахме повече от едно, но загубихме." 

"Не мога да си обясня тези ранни голове. Видяхте Мариани как ни вкара от пряк свободен удар, хубаво го изпълни, а вратарят ни нямаше какво да направи. Понякога в такива ситуации не сме концентрирани и притеснени, но не си го обяснявам", сподели Неделев и разкри изискванията на новия наставник Желко Петрович. 

"Не мисля, че новият треньор иска много по-различни неща, опитваме се отново да играем футбол, както и при предишния наставник. Но не знам защо в някои мачове така сме притеснени и не ни се получават нещата. Надявам се занапред да ни се получават и да печелим точки", сподели звездата и коментира старта на сезона за тима си. 

"Можеше след първите два мача да са и шест точките, но знаете, че ние на "Герена" нямаме победа от много години. Трябва да забравим този мач възможно най-бързо, защото ни предстои нов тежък мач. Опитвам, когато преценя, да вкарам от центъра, сега не можах да уцеля вратата", заяви Неделев и накрая коментира шансовете на тима за класирането в края на кампанията. 

"Не мисля, че има огромна разлика с тройката, в някои аспекти я има, в други - не. Ще е трудно да влезем в тройката, но нашата цел е да сме в шестицата. А за Купата, дай Боже, пак да стигнем финал", завърши Неделев.