С #hattrick и #SamoLevskiBlackPower  отбеляза постижението си този уикенд в социалните мрежи Жуниор Мапуку. Левски ТВ показаха от всички възможни ъгли как футболистите им преодоляват пясъчни дюни на стадиона в Благоевград, за да достигнат до мощната агитка, която ги подкрепяше.

В интерес на истината, стадионът на Пирин  изглежда като реклама на карибски курорт в сравнение с терените, на които домакинства лидерът  в Първа лига - Черно Море Варна.

Извън терена в Първа Лига

В Пловдив останаха позитивни, въпреки загубите на двата им гранда. Ботев и Локо си спретнаха Facebook битка, спорейки дали любовта е черно-бяла или жълто-черна. За доказателство на тезата си “смърфовете” показаха щастливи младоженци, избрали “Лаута” за тема  на свадбения си албум. Супер! И горчиво-о-о!

Извън терена в Първа Лига

Канарчетата контрираха с роматичен танц с участието на фотографа на отбора . Браво, Бояне! Браво, Ботев! 

Извън терена в Първа Лига

Запалянковците в жълто-черно се пребориха с мъката от загубата като си направиха снимки с Купата и Суперкупата на България. Тук трява да подготвим психически ултрасите, защото следващите снимки съдържат деца.

Извън терена в Първа Лига

Голмайсторът на ЦСКА, Фернандо Каранга, даде обещание във Фейса преди мача с Витоша, че ще вкара гол и го направи. То кой ли не вкара гол този уикенд... Кевин Кубемба, който също се разписа, бе забелязан да поддържа форма преди двубоя с бутане на екзотично декорирана бебешка количка.

Извън терена в Първа Лига

Резервите на Лудогорец решиха, че мача с Дунав е удобен повод да заведат семействата си на екскурзия в Русе. Фамилия Дос Сантос ни показаха разкрасения център на града и изпратиха от Русе в Бразилия цветя и усмивки.

Извън терена в Първа Лига

Футболистките на ЛП Суперспорт подкрепиха хайдушката кампания на мъжкия ни национален отбор преди световната квалификация със Швеция. Жените грабнаха пушки и преминаха през сложни полигони в рамките на предсезонната си подготовка в Боровец.

Извън терена в Първа Лига