Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн смята, че силата на тима е в дълбочината на състава и това може да се окаже ключово в битката за титлата с Челси.

23-годишният Кейн, който през този сезон има 19 гола за "шпорите" във Висшата лига, получава солидна подкрепа от Деле Али и Хюн Мин Сон, които имат съответно 16 и 11 попадения на сметката си.

"По-рано през сезона казах, че ако искаме да се борим за титлата, трябва да имаме поне двама или трима, които да вкарат над 10 гола. Ако някой от нас достигне до 20 гола, това определено ще помогне на тима", заяви английският национал, който преди дни се завърна на терена след травма в глезена.

"През този сезон пропуснах осем мача заради травми, но в тях взехме 5 победи и направихме 3 равенства, което показва, че и без мен тимът бележи достатъчно голове. Ние имаме силен съставв и е важно до края на сезона да окажем максимално голямо напрежение върх Челси. 

"Шпорите" изостават със 7 точки от градския си съперник, като двата тима имат още по 7 мача до края на първенството./БТА