Финал на Шампионската лига между Ливърпул и Тотнъм е перфектното събитие за множество рекламодатели, но също и доста скъпо. А както стана ясно снощи, един от лесните начини за постигането на безплатна реклама по време на събитие от такъв ранг е… чрез нахлуване на терена.

Оказва се, че единствено и само бизнес интереси са причината за снощното прекъсване на двубоя от нахлулата и оскъдно облечена Кинси Волански. Актрисата и модел успя да се добере до централния кръг, преди да бъде застигната от стюардите, а на доста впития бански грееше Vitaly Uncensored - името на сайта, който е собственост на гаджето ѝ Виталий Здоровецкий.

Здоровецкий е известен шегаджия в YouTube и нарушител от подобен характер. През 2014 година той нахлува на терена и прекъсва финала на Мондиал 2014, поради което има доживотна забрана за посещаване на спортни събития.

Това не му пречи да основе въпросния сайт, а според изчисления появата на Волански е спестила на нейния приятел сумата 3,97 милиона щатски долара. Толкова би му струвало да плати за реклама по време на финала в същия часови диапазон.

Самата Волански, която по-късно беше освободена от ареста, също не може да се оплаче от ефекта. Последователите ѝ в „Инстаграм” от 10 хиляди само за една нощ вече са над 1,7 милиона и продължават да растат. Това стана факт след публикуването на снимка как един от стюардите я извежда от терена. Тя беше придружена и със закачка към полузащитника на Тотнъм Хари Уинкс. „Дали не разсеях №8 твърде много?”, запита Волански в мрежата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did I distract #8 a little too much?

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on