Феновете на Ливърпул по целия свят в момента изживяват паметни дни благодарение на своите любимци и триумфа им в Шампионската лига. Мърсисайдци надвиха Тотнъм с 2:0 във финала, който се игра в Мадрид, а част от техните привърженици не спестиха усилия и се разходиха до фенмагазина на Барселона.

Както може да се предположи, визитата премина с множество песни и скандирания, а причината бе повече от ясна – Ливърпул отстрани Барселона в полуфиналите по невероятен начин (след загуба 0:3 на „Камп Ноу” и победа 4:0 в реванша на „Анфийлд”). Доста фенове на Ливърпул бяха сериозно подразнени от испанските медии и анализатори, които след първата среща тотално отписаха техния тим и говориха за това, че Лео Меси и компания са завели „червените” на посещение в „храма на футбола”.

Разбира се, след триумфа над Тотнъм беше време за обратен отговор и групата привърженици подхвана един от емблематичните рефрени за агитката на Ливърпул – "We’ve conquered all of Europe". С песен на уста и въоръжени с надуваеми реплики на отличието в ШЛ, феновете влязоха в магазина, където държаха да се снимат пред голям постер с лика на Меси.