Рекордната покупка в историята на Манчестър Юнайтед Пол Погба направи доста сериозен намек за предстоящ свой трансфер. По начина, по който Килиан Мбапе преди около месец стори същото за всеобщ ужас в Пари Сен Жермен, сега и Погба потвърди вероятността да напусне „Олд Трафорд”.

Ювентус и Реал Мадрид изглеждат като най-сериозните претенденти за подписа на 26-годишния полузащитник. През август 2016-а „червените дяволи” броиха почти 90 милиона паунда, за да си върнат французина от Юве, а сега втора раздяла изглежда много, много вероятна.

„Както вие сами казахте, много думи се изприказваха, а също и много се мисли по въпроса”, заяви Погба пред репортери в Токио, цитиран от „Ройтерс”.

„Аз вече 3 години играя в Манчестър Юнайтед и се справям страхотно. Имах и добри моменти, и лоши такива така, както се случва на всеки. Както става на всяко друго място.”

„След този сезон и всичко, което се случи в него, като се има предвид, че е най-силният ми в личен план… Мисля, че за мен би бил подходящ момент да предприема ново предизвикателство на друго място.”

„Наистина си мисля за това: да започна ново приключение другаде”, призна Погба.

След завръщането си в Юнайтед Погба отбеляза 31 гола в 135 официални мача. Миналия сезон 2018/2019 беше силно белязан от скандала между него и мениджъра Жозе Моуриньо, който беше уволнен през декември. Неговият наследник Оле Гунар Солскяер се провали в задачата да класира отбора за Шампионската лига.

Още по темата:

17 милиона разделят Погба от Реал Мадрид

Зидан гласно към Перес: Искам Погба за новия сезон!

Погба готов на бойкот, ако Юнайтед не го пусне в Реал

Погба е готов да премине единствено в Реал