Най-чаровната лекоатлетка на България Ивет Лалова беше посрещната изключително топло на Летище София след завръщането й от Рио де Жанейро.

На Олимпиадата в Бразилия най-добрата ни спринтьорка успя да постигне голямата си цел – влизане във финала на 200 метра. Тя завърши на 8-о място в крайното подреждане на най-големия спортен форум.

Куче и бебе посрещнаха Ивет Лалова на Терминал 2. Най-близките също бяха сред хората, които атлетката ни прегърна и целуна. Спринтьорката ни беше в компанията на своя съпруг Симоне Колио.

Ивет Лалова остави една вратичка отворена, като сподели, че може да участва на още една Олимпиада – тази след четири години в Токио.

„Сега е моментът да благодаря за изключителната подкрепа, за любовта на всички, на федерацията по лека атлетика, на Министерството на младежта и спорта и на Българския олимпийски комитет”, сподели Ивет Лалова.

„Дадох всичко от себе си на финала на 200 метра, защото съм наясно, че за да продължиш напред трябва да покажеш ръба на възможностите си“, каза още атлетката ни.