На корпоративно коледно събитие NOVA и Нетинфо събраха звезди, клиенти, партньори и медии, за да отпразнуват заедно с тях успехите от изминалата година и да обявят част от плановете си за предстоящата. Водещи бяха Алекс Раева и Мария Игнатова, а сред звездните гости бяха едни от най-успешните родни продуценти и режисьори – Димитър Митовски,  Димитър Гочев, Илиян Джевелеков, Димитър Коцев-Шошо, Станислав Тодоров-Роги. Популярни лица от телевизията и киното също бяха част от партито – Васил Василев-Зуека, Иван Юруков, Диана Димитрова, Ники Кънчев, Любо Киров, Ваня Джаферович, Саня Армутлиева и Михаела Маринова, както и шеф Виктор Ангелов – най-новото попълнение в семейството на NOVA.

"Когато правим нещо, го правим с енергия и страст. Решихме да се занимаваме с филми и сериали и сега може да ги видите навсякъде - по NOVA, в кината, в интернет. Създадохме "Откраднат живот" и "Ние, нашите и вашите", а от следващата година ще гледате и още родни продукции в ефира на NOVA и на големия екран. Ще видите и много нови филми, които днес са по кината като "Дъвка за балончета", с тези думи главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Дидие Щосел приветства гостите и откри събитието.

Нови сериали и телевизионни формати в ефира и онлайн  подготвя за зрителите през 2018 година най-голямата мултиплатформена медийна компания в България. Един от акцентите в пролетния сезон на NOVA e световноизвестното кулинарно шоу Hell’s Kitchen, което ще завладее ефира у нас съвсем скоро. Мястото на шеф Гордън Рамзи в България ще заеме шеф Виктор Ангелов. Тази пролет с шести сезон се завръща и предаването "Като две капки вода" – един от най-големите хитове в българския ефир.  

С инвестицията си в множество качествени родни продукции Нова Броудкастинг Груп затвърди подкрепата си за българските филми на всички платформи и успя да върне интереса на аудиторията към тях. NOVA е единствената медия, която в рамките на тази година снима четири български сериала. Общият брой на актьорите, участвали в телевизионните поредици и филми на NOVA, надвишава 800. Още над 100 са лицата, част от онлайн видео продукциите на 7Talents от старта на тяхната дейност до момента.

Плановете на Нова Броудкастинг Груп за 2018 са още по-амбициозни. След силната телевизионна 2017-та NOVA няма да спре да изненадва зрителите и през следващата година с нови български сериали. Още в началото на годината предстои премиерата на първата българска полицейска комедия "Полицаите от края на града". Сериалът идва с обещанието за много забавление за цялото семейство и за първи път събира на едно място едни от най-популярните и обичани български комедийни актьори, сред които са Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Алекс Раева, Виктор Калев, Краси Ранков. Поредицата е със специалното участие на емблематичния тандем Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков.

През 2018 ще видим и първия за страната криминален детективски сериал „Дяволското гърло” – една изключително качествена продукция, която има амбицията да излезе на международния пазар. В центъра на сюжета освен заплетени казуси и интригуващи разследвания, по изключително въздействащ начин са вплетени българската природа, култура и история.

Изненади предстоят и за интернет потребителите. През 2018 година продуцентите 7Talents ще реализират нови сезони на уеб сериалите "Не така, брат!" и "Следвай ме". Още над 20 нови вълнуващи онлайн проекта ни очакват през следващата година, а сред тях са нов тийнейджърски уеб сериал в жанра "Мистерии", както и  първият у нас криминален уеб сериал.